Mitt mål när jag skulle göra kanelbullarna var att få dem så saftiga som möjligt. Till min hjälp använde jag kesella, ägg och mandelmassa vilket gav resultat och mandelmassan gav även en fylligare smak
Det är ju de godaste bullarna. I går när jag var ledig bakade jag kanelbullar. En sak som jag hängt upp mig på sedan jag flyttade till Göteborg för tio år sedan att man kallar allt sött bakat av vetedeg för "bullar"
Dessa bullar. OJ. Vad goda de var. ♥♥. Jag tipsar starkt om att ni måste testa att baka dessa. De blir otroligt goda när du tar ut dem direkt från ugnen och äter dem
Kanelbullar och jag kan nog påstå att det är världens godaste kanelbullar, i alla fall enligt mig. När jag gör kanelbullar för jag dessa och de är väldigt uppskattade
kanelbullerecept. Imorgon är det kanelbullens dag. En riktigt bra dag om du frågar mig. He he. Vill du inte mumsa på vanliga kanelbullar mitt i veckan så har jag plockat ner fyra andra kanelbullerecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.