Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Salta och peppra kycklingfiléerna och linda in dom i parmaskinkan. 4 kycklingfiléer1 purjolök, strimladsalt och peppar4-8 skivor parmaskinka2 dl gräddeÖrtpotatis. 4 kycklingfiléer
Du behöver4 kycklingfiléerÖrtsaltChicken and steak krydda1-2 förp. Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna och stek i ugnen i 20-25 minuter. 4 kycklingfiléer
Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna. Du behöver4 portioner4 portioner ris8 skivor parmaskinka4 kycklingfiléerSmörOlivolja500 g brysselkål1 gul lök1 apelsin, saften2 dl vispgräddeÖrtsaltSvartpepparGör såhärSätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form och stek klart i ugnen ca 20 minuter. 4 kycklingfiléer
Ingredienser parmalindadkycklingfilé. Min sambo har "tjatat" om att jag ska göra en balsamicosås länge nu och när vi hade lite parmesanskinka och kyckling över så tyckte jag att det kunde passa att göra den såsen till
Dela kycklingfiléerna på längden. Recept. Anna Lundqvist. lör, 2013-06-08 08. 32. 40min. (0). Skrubba och dela potatisen och lägg på bakpappersklädd långpanna
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.