Chèvrefyllda köttfärsbiffar med  kryddstark tomatsalsa och klyftpotatis
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g nötfärs - gärna ekologisk om du har råd och möjlighet
  • 2 msk malda psylliumskal (Urtekram) eller 1 msk vanlig Husk från Lindroos
  • 3/4 dl vatten
  • 1 stort ägg
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad oregano
  • ½ tsk vitlökspeppar (min kommer från Krusmyntagården)
  • salt
  • 6 skivor chèvre
  • olivolja
  • 1 medelstor gul lök
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater, eventuellt smaksatt - Mutti
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • 3 tsk Italiensk Gourmetkrydda
  • 2 krm eldigt örtsalt - Renée Voltaire
  • 1 tsk dadelbalsamico
  • lite olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.