Fransk fiskgratäng med saffran och fänkål
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 400 gram torskfilé
  • 0,25 tsk salt
  • smör till ugnsformen
  • 1 st gul lök
  • 1 st liten fänkål
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 1 pkt saffran
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 2 dl vatten
  • 1 msk hummerfond
  • 1 msk apelsinjuicekoncentrat
  • 200 gram smetana
  • 1 burk
  • 0,5 tsk salt
  • 5 droppar tabasco
  • 5 minuter
  • 200 grader
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.