Lägg i en matsked smör i pannan och bryn kyckling och bacon i några minuter. 4 pers4 kycklingfiléer1 gul lök3 vitlöksklyftor1 1/2 msk smör1 paket bacon1 sötpotatis1/2 liten grön chili1 dl kokosflingor3 msk tomatpuré3 dl vatten1 lagerblad6 hela kryddnejlikor1 tsk torkad timjan2 fasta bananerGÖR SÅ HÄR. Tillsätt tomatpuré, vatten och kryddor och låt koka i 30 min
Halvera tomaterna och kläm varje tomat ner i skålen. Härom dagen gjorde jag karibiska kycklingspett och de blev så goda att jag gjorde dem till mina svärföräldrar igår igen
Jag valde att marinera dom i en karibisk jerkblandning och lime. Mat Tagged. fisk, karibisk . Jag köpte laxkotletter på mitt favoritställe i Stockholm för färsk fisk, Göta fisk
Plocka upp grönsaker och tillsätt lite mer matfett. Hetta upp en stekpanna med höga kanter och fräs lök, chili, paprika och ananas mjuka i curry och lite olja
Nu kanske inte Moma skulle hålla med mig om att dessa rätter är typisk karibiskmat, men smakerna påminner mig om när vi för ett par år sedan var på Tobago och Grenada