Häll av vattnet och ha på olivoljan så makaronerna inte kladdar i hop. Blanda i vitlökspulvret. Blanda i kidneybönorna, majsen och de krossade tomaterna med köttfärsröran
Istället för löpning så blev det matlagning när jag kom hem, en tacopaj stod på schemat. Ja, ja, ibland får man göra så, jag tar mig en tur imorgon bitti istället
Alla LCHF/GI-människor, ett enkelt recept som mättar bra är att göra en paj. På bilden ovan är det en vanlig paj med vetemjöl, pajskalet med sojamjöl blir gulare
Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj
Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost. Gör en sallad till med. salladsblad, gurka, tomat, fetaost, rödlök - rör ner lite olivolja samt krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan
Skala löken och skär grönsakerna i mindre bitar (förutom vitlöken och körsbärstomaterna). Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. Blanda ihop creme fraiche och philadelphiaost och bred över köttfärsen
Servera den med en god sallad så är middagen klar. Det är lätt att göra den glutenfri genom att byta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just denna tacopaj, se recept här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.