Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Alltså gjorde jag en äppelkakamed Sukrin så att alla skulle kunna delta på samma villkor. Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Ät gärna äppelkakan lite ljummen med vispad grädde, vaniljsås eller halvsmält glass. Rör till en jämn smet och häll i en smord bakform, gärna med löstagbar kant
en oemotståndlig god och saftig kaka med en underbar smak utav nötig mandel och kryddig kardemumma. Servera kakan med vispad grädde, vaniljsås eller bara som den är
Äppelkakamed kanel och kardemumma. Söta gjorde jag med kokossocker. ½ tsk kardemumma. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts med kanel och kardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.