Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Vitkålssoppa Jag fortsätter på gårdagens tema, med ett kålrecept till. Har en del recept kvar från Kreta, innan jag kommer igång med matlagningen här hemma
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Idag har vi ätit den "sedvanliga" påskbuffén, en dag försent känns det som. Jag gjorde för första gången en filodegspaj med keso och feta, som jag hittat på Pickipicki (som i sin tur fått den från Lumumma
Så blev det fredag och en himla trevlig en. Utomhus är det fortfarande vackert vintervitt som ett vykort och jag hoppas så helgen bjuder på samma magiska landskap som vecken gjort
I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar
Godmorgon. Här hemma är det genomförkylt igen, jag fattar inget, jag var bra hela helgen och sen kom det en raketförkylning igen, men sluttjatat om det för nu ska jag bjuda er på gott frukostbröd