. Tidigare i veckan experimenterade jag fram en kycklinggryta som blev överraskande god. Aubergine, sötpotatis och vitlök bidrog med mycket av den goda smaken
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Fräs i stekpanna tills de fått fin färg, tillsätt den hackade löken, vinet, kryddorna och buljongtärningen, häll på lite vatten så det nästan täcker, låt bräsera ca 20 minuter, tillsätt mer vatten då och då
Min ursprungliga tanke var att laga till en Chicken a la King, men sen insåg jag att jag inte hade rätt ingredienser hemma till det så det blev en annan rätt istället
Efter att ha bott i Ystad de senaste veckorna börjar jag nu hitta in i mina nya rutiner, vilket är skönt då jag gärna käkar och tränar på samma tider varje dag
. Igår hade vi goda vänner över på middag och bjöd på en trerätters och MASSOR av vin. lite väl mycket för min egen del känns det som idag men väldigt trevligt