Sveas rågbröd
Bröd att baka
Bröd att baka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 l vatten
  • 6 dl kokande
  • ½ dl havregryn
  • 1,4 kg fint rågmjöl
  • 600 g vetemjöl
  • 1 msk salt
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 - 2 msk sirap
  • ½ dl surdeg
  • 1/4 paket jäst
  • ½ dl havregryn
  • 6 dl kokande vatten
  • Tillsätt
  • och
  • 9 dl kallt vatten
  • och
  • 500 g av
  • 3 bröd och
  • 5 min
  • 225 grader och
  • 40 min
  • 200 grader eller
  • 98 grader
  • 1½ timme till
  • 95 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.