Nässlor, muffins och sommarvarmt
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 grader varmt
  • Rostade hasselnötter blev pricken över i, men är du nötallergiker så prova med solrosfrön eller pumpafrön t ex.
  • Servera dem ljumna, eller lite varma med smält smör och njut! Hur gott som helst!
  • NÄSSELMUFFINS MED HASSELNÖTTER
  • 12 st
  • 1 l färska nässlor
  • salt
  • 3 ägg 0, 5 dl matolja
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk honung
  • 2 msk god mjukost
  • 1 ,5 tsk flingsalt
  • 3 tsk bakpulver
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 1 näve hasselnötter (eller solroskärnor om du inte tål nötter)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.