Hallon- och blåbärsmoussetårta med chokladbotten och drottninggelé
Chokladdoppade jordgubbar
Chokladdoppade jordgubbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 2 st Ägg
  • 2 dl Socker
  • 1 dl
  • 1 tsk
  • 200 g Blåbär
  • 1 dl Socker
  • 1 dl Äggvitor
  • 3 st
  • 2 dl Visp
  • 4 st Gelatinblad
  • Hallonmousse
  • 200 g Hallon
  • 1 dl Socker
  • 1 dl Äggvitor
  • 3 st
  • 2 dl Visp
  • 4 st Gelatinblad
  • Gelé
  • 50 g Blåbär
  • 50 g Hallon
  • 0,5 dl Socker
  • 1 dl Vatten
  • 2 dl
  • 2 st Gelatinblad
  • Botten
  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Värm bären så de saftar sig, passera dem genom en sil, tillsätt sockret och fyll upp med vatten tills volymen är 2 dl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.