Ångkokt Skrei på pastabädd med saffranssås Ni som brukar läsa här på Salt&Peppar minns säkert att jag för ett tag sedan skrev om den häftiga Skrei-middagen jag var på Salt & Peppar
Skreirygg med jordärtskockspuré, svamp och färskpotatis 600-800 gram torkrygg ( Skrei ). 600-800 gram torkrygg ( Skrei ). En fantastiskt god fisk som serverades under påskdagen i Jönköping winendine.se
Bacon och svamptoppad skreifilé med blomkålspuré Lördagens middag var en riktig höjdare och på söndagen försökte vi att toppa den genom att panera skreifiléerna med sesamfrön Salt & Peppar
Ungsbakad Skrei med knaperstekt bacon och citronkräm. Nu är det säsong för en riktigt god torskfisk - Skrei. Skrei kan man få tag på i januari till april då fisken vandrar från Barents hav ner till nord-norska kusten för att leka Mias mandariner