En gryta som går snabbt att göra. Doftar curry och heta toner i köket. Till denna gryta är det gott att bjuda skivade bananer,ananasskivor och jordnötter som tillbehör
Skär fläskfilén först i skivor, dela på mitten och skär sedan i 1 cm tjocka strimlor. Bryn hälften av fettet i en stekpanna, lägg i strimlorna och stek 5-10 minuter, lägg över i en gryta
Olivia är på fritidsgården som nyinvigs idag så nu måste jag hålla mig vaken längre än jag brukar lyckas med på fredagar för jag har lovat att hämta henne och kompisarna när de vill hem
Det var minst sagt härligt att ta helg i fredags efter en vecka med sprängande huvudvärk & halsont. Sådana dagar ska man inte vara på jobbet men ibland måste man
Denna jättegoda rätt lagade maken igår och den får betyg 5. Ingredienser 4 portioner500 g fläskfilé5-6 soltorkade tomater1/2 kruka basilika50 g färsk parmesansalt och peppar1 pressad vitlöksklyfta4 skivor parmaskina smör/olivoljaBalsamsås2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorsalt och pepparGör så här
Här kommer receptet på en jättegod höstgryta jag gjorde när jag var i Arvika sist. Kom över det när jag satt och kikade i en av mammas tidningar, och eftersom alla ingredienser fanns hemma (utom squash och lingon, så de hoppade jag över) var det bara att bege sig till köket och sätta igång
Ju mer höstigt det blir utomhus, desto mer märks det i mitt kök, skulle jag vilja påstå. För ett tag sedan lagade jag den här goda fläskfilégrytan med ölkorv i, och ikväll blir det en mustig tomatsoppa gjord på tomater som långsamt rostats i ugn och sedan mixats med annat
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Här hemma hos oss tvättas och packas det för fullt. I morgon kommer jag vara borta större delen av kvällen, först är det möte och sen middag på restaurang, me like