Fyll varma pitabrödmed sallad, tomat, lök och gurka samt varma kikärtsbollar och yoghurtsås. Häll av vattnet och mixa dem imixer eller medstavmixertill en grynig massa
Servera medpitabröd fyllt med sallad, tomat och litetzatziki och sedan en falafel på toppen. Det är inte så ofta som jag lagar vegetariskt här hemma men jag väljer gärna falafel om jag äter ute och har gjort några försök här hemma att göra dem själv, med mycket varierande resultat
Servera tomatsalladen och myntasåsen tillfalafelipitabröd eller med bulgur. Blanda en vinaigrette och smaksätt medlite honung, spiskummin, salt och svartpeppar
Igår gjorde de glutenfriapitabröd, men här blev det, lchf pitabrödistället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
blanda ihopingredienserna och servera medfalafel, pitabröd och sallad. pitabröd. Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.