Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Och glad påsk of course. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere. Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer
När morotsbollarna var klara satte jag mig framför datorn för att gå igenom de mail jag missat under helgenoch blev bara SÅ GLAD eftersom jag blivit nominerad till Matbloggsprisets "Bästa Foto"
Ochåterigen har jag inte några bilder att bjuda på. Ska banne mig be Jonas ta lite bilder idag och skicka över så att ni får se hur långt vi har kommit
Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta. Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Choklad- och kaffeglasyr. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.