Torskrygg med räksås & mandelpotatismos
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 in fisk
  • 700 g torsk
  • Räksås
  • 500 g räkor med skal, skalade men spara skalen
  • 1 morot, skalad och tärnad
  • 1 gul lök, skalad och tärnad
  • smör & olja
  • cayennepappar
  • 1 knippa dill, stjälkar + knippen
  • 2,5 dl torrt vitt vin
  • 2,5 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • salt & vitpeppar
  • ½ citron, rivet skal och citronjuicen
  • Mandelpotatismos
  • 1,2 – 1,5 kg mandelpotatis, skalad och skivad
  • 2 vitlöksklyftor, skalade
  • salt & vitpeppar
  • några msk smör
  • 1 dl grädde
  • 1 dl kokspad
  • mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.