Skaldjursfest hos lindblommorna
AnnaMarias matblogg
AnnaMarias matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Krabba
  • Salta kex
  • 1 l mild naturell yoghurt
  • 2 dl creme fraiche
  • ½ tsk salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ dl finklippt gräslök
  • ½ dl finhackad persilja
  • Värm till
  • 37 grader
  • 5 dl kallt vatten
  • ½ pkt jäst
  • 1½ tsk salt
  • 2 msk olja
  • 1½-2 dl havregryn
  • 10-11 dl vetemjöl
  • Färska champinjoner
  • ½ ask naturell
  • 2 pressade vitlöksklyftorsalt
  • 4 tortilla bröd
  • 100 gr mjukost
  • 200 gr rökt skinka
  • ½ finhackad rödlök
  • 5 cm finhackad färsk gurka
  • 2 äggulor
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 tomater
  • 1½ dl riven ost
  • 2 ägg
  • 2 dl mjölksalt
  • 4 sockerbitar
  • 2 msk dillfrö + ett kaffe filter
  • 8 dillkronor + 8 dillkronor
  • Koka upp vatten, salt, sockerbitar och dillfrö som lägges i ett kaffefilter och som knytes ihop med gummiband .
  • 1 citron
  • Skala bort citronskalet – med en potatiskalare, gör skalet så långt som möjligt.
  • 4 ägg
  • 2 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.