Av allt bröd du gjort så är det här det godaste. Brödet blir jättesaftigt och gott och allra bäst blir det när det får vila inlindat i en bakduk över natten
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
6st frukostfrallor2dl mandelmjöl0. 5dl bakepro2msk fiberhusk1tsk bakplver2ägg1dl kesella2msk kokosfett utan lukt o smakBlanda ihop och rulla ut 6st frallor på bakplåtspapper och grädda på 200grader i 15minuter
Receptet har vi hittat i boken "Bröd för alla sinnen" av bl. a Stina Algotson, en brödbok som kommit att bli en riktig favorit och som används flitigt i vårt kök
Blanda jäst och vatten. Rör ned resten av ingredienserna. Låt jäsa i 12 tim i rumstemeratur. Baka ut till limpor, degen är lite lös, lägg på plåtar och låt jäsa 1 tim