Runt fem timmar får grytan gå på lägsta effekt, rör om mot slutet och smaka av med salt och ev. Julmaten är uppäten ochvi har fått nog, idagblir det en klassikeriCrock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
I det ursprungliga receptet, som jaghittadepå matklubben. Jag tänkte att kikärtorna skulle ge lite tuggmotstånd och att de skulle passa bra tillsammansmed kryddorna i såsen
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta medviktväktarna. När dom frågade mig om jagville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Jag gjorde iordning en ”snabb-gryta” medkycklingochchorizo. Den här grytan blev jättegod, jag älskade den och den var riktigt enkel att göra (så som många grytor)
Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustiggryta. Servera med t. Lägg tillbaka allt kött igrytan, tillsättpaprikapulver, grönsaker och örter och fräs på
Lova mig att nitestar detta, GODE GUD vilka smaker…. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.