Dela. Ingredienser. 4 portioner. 500 g kycklingfilé. 300 g champinjoner. 1 gullök. 1 vitlöksklyfta. 1 msk soja. 1 msk vetemjöl blandad med 2 msk vatten
Dela. Atayif bi ashta. Atayif bi ashta är en utsökt efterrätt med rötter i mellanöstern. Det är mini pannkakor fyllda med en tjock kräm och garnerad med hemgjord sirap som man använder till de flesta efterrätter från mellanöstern och malda pistagenötter
Dela. Lahm bi ajeen är en maträtt från mellanöstern. Det är minipizzor med en god köttfärsfyllning. När du väl har smakat på en slutar det med att man har ätit flera styckna
Dela. Kisir/ich är den mest efterfrågade receptet på bloggen Ni hittar alla recept jag lägger upp här i kategorierna till höger men jag vet att det kan vara skönt att jag repeterar vissa inlägg här på startsidan
Share. Jag hade lagt upp recept på spenatfylld börek för ett tag sedan. Ni ska bara byta ut spenaten mot fetaosten för det här receptet eller varför inte kombinera dessa
Share. Det här är en enkel men mycket god pasta. Det går att tillaga den på många olika sätt men på grund av tidsbrist igår gjorde jag det på det här sättet och det blev supergott
Jag älskar kombinationen av grönsallad, rädisor, rödlök, paprika, gurka, tomat och fetaost. Salladsdressingen bestod av citronsaft, olivolja, sumak, torkad mynta och salt
Här kommer ett tips på en enkel aptitretare. Jag är beroende av dem och det slutar alltid med att jag äter lite för många, men jag behöver åtminstone inte få dåligt samvete med tanke på hur nyttigt det är Börja med fetaost, oliv, gurka och körsbärstomat
Älskar den här typen av sallad. Dela pitabröd i små fyrkantiga bitar och rosta i ugnen på 200 grader i ca 15 min tills de har blivit krispiga och och gyllenbruna
300 g mozzarella. Ströbröd. 2 st ägg. Mjöl. Olja till fritering. Paprikapulver. Torkad persilja. Salt. Tillagning. -Skiva mozzarellan till mindre bitar
Efter helgens onyttigheter håller jag mig till sallader i alla dess former. Fullkornspasta med tonfisk, paprika, lök, tomat, finkrisp salladsmix från Ica, citron, olivolja, salt & peppar och toppad med Rhode Island och keso