Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Kentucky friterad kyckling

Kentucky friterad kyckling

Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. Häll på filmjölk. Låt stå minst 2 timmar i kylen med lock
Vad händer idag då??

Vad händer idag då??

Idag är det ingen matlagning på gång utan ni skall få ett härligt bröd recept med både russin,tranbär och aprikoser i
Surdeg från Drottningholm

Surdeg från Drottningholm

Jag behövde grädda mina bröd något längre tid - känn av helt enkelt. Ingredienser. Dag 1, kväll. 1 dl rågsurdegsgrund3 dl ljummet vatten180 g rågmjöl (cirka 3 dl)4 dl Saltå 4-kornsblandning6 dl vattenAtt göra
Catrins filmjölkslimpa

Catrins filmjölkslimpa

Sätt ugnen på 175°C. Smörj 2 avlånga bakformar på 1 1/2 liter och strö dem med vetekli. Blanda alla torra ingredienser i en bunke

Filmjölkslimpa med torkad frukt och nötter

2 dl havregryn5 dl dinkelmjöl1 dl linfrö1 dl russin1 dl hackade aprikoser1 dl grovt hackade hasselnötter2 nypor havssalt (vanligt salt funkar med)4 dl naturell yoghurt 0,5%1 rivet äpple, utan skal3 msk honung2 tsk bikarbonatBlanda alla torra ingredienser (inkl
frukt- och nötbröd från A PIECE OF CAKE

frukt- och nötbröd från A PIECE OF CAKE

häromdagen bakade jag mitt första surdegsbröd. det som onekligen behövs, är en surdeg. -) recept på hur man gör sådana finns det många som har gott om, jag tipsar gärna om pain de martin som ju helt uppenbart kan sina surdegar
Snabb västerbottenostpaj

Snabb västerbottenostpaj

Ikväll ska vi på kräftskiva hos några vänner och jag har lovat att fixa en paj. Det är ju ofta så att man dricker något starkare drycker en sådan kväll och då kan det vara bra att ha mer i magen än lite kräftor och bröd