Fiskbiffar är lite nostalgi för mig, för det brukade min farmor göra när jag var liten. Tänkte att jag ska se om jag hittar farmors recept, men så länge fick detta duga
Dagens fräscha och enkla fiskbiffar är ett perfekt sätt att få hela familjen att äta fisk. Jag serverade med smörfrästa haricot verts, en enkel dillsås och lite tomater men man kan ju servera tex pressad potatis till barnen (även pressad blomkål) eller vad man nu önskar
Foto. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 217 kcal/port Mos. ca 239 kcal/port Sås. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer
Tina fisken så pass att den går att skära i bitar. Mixa den slät med mixerstav eller i matberedare. Finhacka lök och persilja och blanda ner i den mixade fisken
Dessa vegetariska fiskbiffarna kommer jag definitivt att laga fler gånger i framtiden. Både jag och maken blev förvånade över hur goda vi tyckte att biffarna var
Krossa vitlöken och stöt kumminen grovt. Blanda vitlöken, kummin, salt och vitpeppar. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt ligga svalt ca 1 timma
En variant av Saras fiskbiffar som funkar lika bra som förrätt som varmrätt. Till detta behöver du. 4 st frysta laxfiléer1/2 paket fryst torsk eller ca
God eftermiddag. Nu är jag ganska nyss hemkommen från jobbet. Jag fick stanna lite längre än vanligt idag, och sen när jag hade bytt om och slutat så gav jag mig iväg på rabarberjakt
Dessa fiskbiffar kan du smaksätta på en mängd olika sätt. Med t ex örtkryddor eller kapris, rödlök och rödbetor eller hackade svarta oliver o soltorkad tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.