Blev verkligen inte dom snyggaste bilder, men va så grått och trist igår så va svårt att få till ljuset plus hade 3 hungriga killar som ville ha maten som jag stod och fotade, haha
Mina chokladbiskvier. Igår lagade jag chokladbiskvier till min mammas födelsedag. Hennes favoritbakverk. Dom blev jättegoda och det är inte alls nån svårt att få till fina och goda biskvier
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Den är faktiskt en av mina favorittårtor =). Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Inför kommande helgs festligheter har jag bakat biskvier. Små godingar som jag bakat många gånger. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. ). Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Många är de som inte kan äta en mjuk chokladkaka från mataffären… laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker, glutenintoleranta, kakaoöverkänsliga, diabetiker osv
Den här kakan har bakats hemma så länge jag kan minnas, helt klart en favorit. -). Vissa kallar den ryttarkaka, andra falsk toscakaka eller bara chokladkokoskaka
De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut