Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Eftersom potatiskakan innehåller ost är den knepig att göra helt mjölkfri
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Till nyårsmiddagen bjöd vi på en god potatiskaka som vi förmodligen kommer bjuda fler på framöver. Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Riv/strimla potatis och lök, finstrimla purjon. Vispa ihop ägg och kruddor. Blanda allt. Fräs några matskedar smör på en stekpanna och lägg i blandningen
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. 30. Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår
Grädda potatiskakan nästan färdig 30-35 min. Sätt ugnen på 225°. Smöra en stor ugnsfast form. Råskala potatisen och skiva den mycket tunt på rivjärnet eller med en vass kniv
Här kommer ett finfint tips på en god potatiskaka som passar utmärkt till en fin köttbit. Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.