Rör ner cream cheese och grädde. Nu när påsken närmar sig tänkte Najni att det kunde vara på sin plats att dela med sig av ett äggigt recept på en underbar frukost eller brunch
Jag ser ett ställe framför mig där ostronen ständigt är fräscha och champagnen alltid är kall. Slå i grädden och låt den sedan långsamt reducera långsamt på svag värme
3 dl riven ost. Riv/strimla potatis och lök, finstrimla purjon. Vispa ihop ägg och kruddor. Blanda allt. Fräs några matskedar smör på en stekpanna och lägg i blandningen
Strö över mjöl och späd med grädde, mjölk och sillspad. 13 dl vispgrädde. 12 dl riven ost. 12 burk matjessillfiléer `a 200 g 8 st små potatisar 3 st ägg 2 st gula lökar 2 msk smör 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk sillspad salt 1 dl hackad persilja 2 dl riven ostKoka potatisen och låt den svalna. 1Strö över ost och gratinera mitt i ugnen i 15 minuter
Inspirerad av Malin's Diner som i sin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerade med ost
Strö över ost och lök. Låt osten smälta lite. 12 dl riven ost, t ex herrgård eller präst. 1Topping3 gula lökar, skivad smör till stekning 0,5 spetskålshuvud, finstrimlat 2 msk olivolja 1,5 msk vitvinsvinäger 0,5 tsk torkad oregano 4 ägg 2 dl riven ost, t ex herrgård eller präst 1 dl grovhackad persiljaVispa ihop ägg, mjölk och mjöl till en jämn smet
Låter bacon smaka bacon, ost smaka ost, avokado smaka avokado, ja - du fattar. 200 g ost i tärningar (jag använde port salut). 200 g ost i tärningar (jag använde port salut)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.