Vill man ha någon färg på den ska man färga den nu. Och hurvetman det då, jo man provar och provar sig fram och tills slut så vetman efter några bakomgångar
Nu måste blomman torka tills nästa dag. Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Alltså att doppa brödet i ägg- och parmesanröran, helt ljuvligt gott. Knäck över ett ägg i varje form, salta, peppra, lite bladpersilja och kanske lite rökt paprika, som är den godaste kryddan just nu, enligt mig
potatis, ägg, ris, fisk, grönsaker. De har även intervallfunktion som innebär en kombination av ånga och varmluft, särskilt lämplig för kött- och fågelrätter
Jag kör all-in med grädde. Skär en stor lök i halvmåne-skivor. Den bästa gratängen görs på gammal potatis så på sätt och vis är det högsäsong på det nu
Ja det har jag egentligen alltid frågat mig. Soppan brukar väl snarare fungera som ett tillbehör till mackorna och då blir det svårt att bli mätt på soppa när man äter lchf
Mina barn gillar både bulgur och matvete och det är bra eftersom jag själv inte är en ris-människa. Ta frysta bär, naturell yoghurt och valfri sötning (t ex honung eller agavesirap, försök undvika raffinerat socker) och mixa ihop och servera direkt
Jag valde att göra mitt mos med potatis, jordärtskocka, persiljerot, persilja och riven cheddar. Man kan ha det till kött, fisk, fågel och självklart till färs och framför allt till köttfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.