Pasta med vermouthgräddiga kammusslor och smörstekta carlipaprikor
Pipopp pratar på
Pipopp pratar på
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram frysta kammusslor, tinade
  • 1 stor vårlök, skuren i bitar och skivor
  • 1 msk smör
  • 2 tsk vermouth
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk chili flakes
  • 0,5 skal från citron
  • 1 tsk nymalen peppar
  • 1 msk färsk riven parmesa
  • 2 msk färsk riven grevé
  • 400 g frusna kammusslor, tinade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.