Gör ett snitt i varje kycklingfilé och fylld dem med ost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Tvätta och rensa kycklingen, lägg den i en lergryta (med lock). 1 kyckling i bitar ( ca. 3-4 msk olivolja. 6-8 färska svampar ( el en konservburk). 6-10 potatisar (i klyftor)
En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter sig lite själv. Här har jag blandat kyckling med potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Har en liten app som heter vardagsmat, och jag tycker inte att där brukar vara så mycket att hänga i julgranen men den här gången fastnade jag för ett recept som lät gott
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Tvätta och rensa kycklingen, lägg den i en lergryta (med lock). 1 kyckling i bitar ( ca. 3-4 msk olivolja. 6-8 färska svampar ( el en konservburk). 6-10 potatisar (i klyftor). 1 kyckling i bitar ( ca. 1,5 kilo) 1 grön paprika 1 rödpaprika 1 vitlöksklyfta 3-4 msk olivolja 1 burk krossade tomater Oregano Salt Svartpeppar Piffi allkrydda 6-8 färska svampar ( el en konservburk) 6-10 potatisar (i klyftor)
Lägg över kycklingen i en ugnsfastform. kycklingfilésmör att steka i300 g blandsvamp(eller champinjoner )1 lökparmesanoststuvning. 3 dl gräddemjölk (att späda med)3 msk vetemjölsalt,peppar och ev en skvätt tryffeloljaSkär kycklingfilén i bitar och bryn dom i en stekpanna,salta och peppra. Fräs svampen tillsammans med löken i smöret ca 5 -10 min, salta och peppra. Koka i 5-10 minuter, salta peppra och häll i några droppar tryffelolja. Bred ut svampstuvningen över kycklingen, riv parmesan över och sätt in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter. 10-15 minuter
Celtic Sea Salt, Kyckling, Kyckling "allt i ett", Lunch, Paleo, Recept, Stenålderskost Tagged With. Hel grillad kyckling i ugn är fantastiskt gott, bra mat som sköter sig själv
salt & peppar. Avsluta med ett lager riven ost. Ställ i kylen medans kycklingen förbereds. Blanda örter, honung, senap, salt & peppar med creme fraiche
Potatisgratäng allt i ett med vegfärs och dippmix. Eftersom resultatet blev ganska lyckat, så ville jag testa om det skulle bli lika lyckat att använda dippmixet som krydda i en potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.