Faktum är att den mer ambitiösa kan ugnskoka fisken utan vin och grädde, och sedan försiktigt hälla av fiskens egen vätska och späda sin goda fisksåsmedhärligheten
PrintKycklinglevergrytamed svamp, bacon, vittvin och grädde. (Även om det kanske är vanligaremedgravid-cravings efter havrebollar eller liknande, så gillar jag ändå exemplet med murbruk mer)
Det är en syrlig, söt krämig kaka som serveras med grädde. Jag valde att bjuda på citron och limekaka. På min arbete så turas vi om att baka en gång i veckan tillfikat
Rör ner vin eller vinäger, grädde, soja i pannan och låt puttra. Skiva svamp, hacka lök och vitlök. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsättbasilika eller persilja och parmesanost
En lätt middagmedgnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Värm upp olivoljani en kastrull och fräs svamp, lök och vitlöki några minuter
Smaka av med salt och peppar. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet. Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, iskivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vittvin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund. Låt småputtra under lock i 30 min. 2 dl vittvin. 1 dl hackad salvia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.