Kokt knackkorv med egen potatissallad. Vi äter korven på längden och på tvären, i alla slags väder, den är ett måste efter bastubadet, vi steker, kokar, grillar och gratinerar korven, vi har korven i soppor och grytor ja till och med på pizzan
En blandning av sött och salt. Stek i smör och på med allroundkrydda. Hacka resten och strö över. Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
Bakningen stod W för och disken föll på min lott men det var det värt. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.