Smörstekt torsk med tryffelstuvad blomkål, pommes Anna och kycklingvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg (finns odlad torsk av hög kvalitet)
  • 5 blomkålshuvud
  • 4 dl gräddmjölk
  • 1 msk tryffelbresyr (svamppasta
  • finns i välsorterade affärer) eller tryffelolja eller färsk riven tryffel
  • 600 g skalad
  • tunt skivad potatis
  • 300 g ankfett eller vanligt smör
  • 2 dl kycklingfond
  • 1 dl kalvfond
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 2 msk chardonnayvinäger
  • 1 msk brun farin
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.