1. Gnid in skinnsidan på fisken med salt och lägg den på en tallrik att ”vila” ca fem minuter. 2. Häll lite olivolja på skinnet och gnid in oljan ordentligt
Rensa och skölj fisken, torka den torr. Skär ett par snitt på varje sida av fisken. Hetta upp oljan i en stekpanna, lägg fisken i pannan och sänk värmen
Men oj vad gott det här blev. Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar
Maj 2013. Efter att tidigare ha besökt krögaren Christian Constants trevliga och moderna restaurang Les Cocottes de Christian Constant och hans forna medarbetares Michelin-belönande fisk- och skaldjursrestaurang Les Fables de la Fontaine, så var det dags att prova ytterligare ett Constant-ställe
Sensommarens första gryta kan med fördel bli en Fiskgryta från Alsace. Där samsas forell och havsabborre till en helhet med vinets syra, rund gräddighet och en liten pikant ton av dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.