Boeuf Bourguignon Julia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912 Kokboken
Smarrig baconlindad fläskfilé med vitlöksost, pommes Anna och champinjonsås Baconlindad fläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Skär delarna i 1 cm tjocka skivor Matklubben.nu
Frasig råraka med gräddfil och Löjrom Ulle blev toksugen på detta sedan vi såg på Per Mobergs, Den stora matresan på tv. Så enkelt, så gott och så lyxigt Recept och reflektioner kring mat
Rårakor med Västerbottenost med Fräscha Tillbehör Frasig potatis som steks med en god ost och serveras med så goda tillbehör som löjrom, gräslök, rödlök och gräddfil…mmm Gabriella´s MAT
Vegetarisk nyårsmeny Okej, vi vet att det inte riktigt är nyårsafton än, men ja. Planera i förväg och allt sånt där ni vet. God jul, och här kommer vår nyårsmeny Vegetarisk måndag
Rårakor med löjrom, gräddfil och bacon Det här mina vänner, är så himlarns gott. Enkelt att göra och supergott. Du behöver7-8 st potatisar2 st äggsalt & peppar2 paket bacon1 burk gräddfillöjrom från Kalixfärsk gräslöksmör Gör så härSkala potatisarna och riv dem mediumgrovt Glimten i grytan
Förrätt till Nyårsafton kanske...eller inte...eller Krispiga rårakor, lite robust och så oändligt gott. Ja, inte är det lätt att välja dessert i år heller AnnaMarias matblogg