Strö över denrivna osten och strössla över oreganon. Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Blanda skinka, tomater ( ta bort kärnorna ) och osten ochfördela jämnt på varje ark av smördeg. Köket blev ett under av kaos igen när jag med två trötta hungrigakillarförsöktemig på att göra lyxfrukost
Ta fram smördegen ur frysen så att dentinarlite. Lägg sen remsorna omlott på chokladen. Steg-för-stegbilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept)
Jag har smakat något liknande på någon restaurang för ett tag sedan (jag kan inte komma på vilken tyvärr) och det var väldigt gott med riktigt salt smör till
Lyft upp grönsakerna i en mixeroch kör till en jämn och slet smet, verkar massan för tjock tillsätter du en liten mängd av buljongen grönsakerna kokade i
Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Eftersom köttet bara steks snabbt för att få lite färg innan det åker ini ugnen så blir det saftigtoch gott när det får lagas färdigtidengräddiga ostsåsen
Köttet pareras och delas iden storlek jag känner förochköttbitarna steks sedan på i smör och olja på hög värme så att de verkligen får en riktig stekyta
Vilket mörkt bröd som helst duger förstås, men just nu bakar jag mitt det däringa brödet hela tiiin, som man säger här i Östergötland, intetiden, utan tiiin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.