SNODDAS, KÄRLEKSMUMS, CHOKLADRUTOR. Jag antar att kärt barnharmånganamn…. Alltid lika trevligt men det är ändå skönt att komma hem igen, speciellt när barnenhar somnat… då börjar min alldeles egna egentid för maken jobbar hela natten
Ni kanske har ännu fler namnförslag på dessa sega godingar, kärt barnhar som bekant månganamn. Till jul har vi annat än födelsedagskakor att bjuda er på, så det så
Den benämns som Kärleksmums, Kokosrutor, Chokladrutor, Mockarutor, Snoddas, Tv-kaka, Långpannebröd och Vardagsrutor, så talesättet "Kärt barnharmånganamn" stämmer verkligen in på detta bakverk, som varit populär i många år men tyvärr känns lite bortglömd
Har ofta fått frågan om det går att göra papadum helt från grunden. Jag har ännu inte sett någon levande människa som har kunnat äta en hel stor papadum, utan att först ta isär den i mindre bitar
Munkar eller donuts, kärt barnharmånganamn. Idag har jag bakat riktiga klassiker, något som jag alltid fick som barn nämligen munkar eller flottyrkransar som min morfar skulle ha sagt
Hummus är en frukostfavorit hos oss, den är både laktosfri & proteinrik och riktigt god dessutom. Förr i världen köpte jag färdig hummus ibland men den är inte lika god som den här egenmixade, så nuförtiden gör jag alltid en egen
kärt barnharmånganamn. Att ”rimma” kött fisk och fågel har man gjort sedan urminnes tider. Detta innebär att du har en saftigare, mer smakrik och mörare köttbit än innan
Dessa ljuvliga har min mamma alltid bakat och väcker härliga barndomsminnen, bäst är dom dagsfärska med strösocker eller något mer amerikanskt med glasyr och strössel
Kärt barnharmånganamn. Förutom den förändringen så har jag inte mixtrat så mycket med receptet och när jag sedan testade ett recept från Kakboken Mjuka kakor utan ägg och mjölk som innehåller hälften (
När jag var barn så bakade min mamma ofta moccarutor. Det var en stor favorit i vår familj och det bästa var när mamma skar bort kanterna och vi barn fick mumsa på dom
Jag har sett till att omvandla en del mått som vi inte använder längre. När jag var liten hade min mamma alltid strössel på men när jag nu har testat det är de alldeles för sött
Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.