Jag är inte någon vidare fantast av semlor. Men brukar äta en per år iaf. -)Idag hade jag en visning av Me&i här hemma och passade då på att bjuda på semlor så att jag slipper äta så många själv
Att baka glutenfritt behöver inte bli ett dugg tråkigare än annars. Tvärtom faktiskt. Den här supertrevliga mandeltårtan går att variera efter tycke och situation och kommer att göra festens glutentoleranta precis lika glada som de glutenintoleranta
Idag har jag bakat ett riktigt saftigt och gott bröd. Receptet hittade jag för länge sedan på nätet men har inte riktigt kommit till skott för jag har saknat en syrad produkt
Jag är helt surdegsfrälst. Har i flera år bakat ”vanliga” surdegsbröd till mig och maken, men blev avskräckt när jag provade glutenfria bröd för några år sedan
Dessa läckra kakor har prytt många kakfat genom åren. Förutom att de är goda så är de, precis som många småkakor, enkla att göra och man får ut ca 60 kakor
Denna kakan väcker barndomsminnen till liv. Min mamma bakade mycket och denna kakan bakades ofta när det skulle bjudas på något lite extra men inte så extra som en tårta
Jag äter inte så jättemycket bröd, men till frukosten på morgonen vill jag nog gärna ha en macka. Och då ska det helst vara ett bröd som är fullproppat med nyttigheter, som frön, frukt och nötter, så att kropp och hjärna kommer igång