Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Kebabgryta med lchf pasta

Kebabgryta med lchf pasta

Dagens lchf lunch blev en riktigt god kebabgryta som jag serverade tillsammans med lchf pasta och grönsaker
Ugnsbakad lax på saltbädd med kall senapssås (10 portioner)

Ugnsbakad lax på saltbädd med kall senapssås (10 portioner)

Ugnsbakad lax på saltbädd med kall senapssåsIngredienser Laxca 2 kg laxfilé med skinnca 10 dl grovt havssalt 1 1/2 dl olja 1 1/2 dl pressad citronjuices 1 msk dijongsenap nymalen peppar 2 dl hackad dill 1 dl hackad gräslök citronklyftor att garnera med Kall senapssåsIngredienser 4 dl crème fraiche eller smetana3-4 msk dijongsenap 1 dl vispgrädde Gör så här Lax

Björnbär-och krusbärsmarmelad

Skölj, snoppa och dela krusbären i halvor. Skölj björnbären. Blanda bären med syltsocker och vaniljsocker i en gryta och låt koka i ca 8-9 minuter

Krusbärsmarmelad med tomatillo

Skölj och snoppa krusbären. Skär bären i bitar. Ta bort det yttersta skalet på tomatillon och skär dem i bitar
Paprika relish

Paprika relish

Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i små tärningar. Skålla, skala och tärna tomaterna. Skala och tärna löken