Servera med en sallad. Strössla gärna över skivad salladslök när den är klar så blir det fint. Fördela ut kyckling, lök, paprika, bacon, blomkålochbroccoli i en smörad gratängform tillsammans med svarta oliver och kapris
Strimla kalkonochsalladslökar. Dela blomkålochbroccoli till mindre delar. Ha ner allt i en stor ugnsfast form och blanda med den stekta svampen och riven ost
Servera med en sallad. Strössla gärna över skivad salladslök när den är klar så blir det fint. Fördela ut kyckling, lök, paprika, bacon, blomkålochbroccoli i en smörad gratängform tillsammans med svarta oliver och kapris
Servera med en sallad. Strössla gärna över skivad salladslök när den är klar så blir det fint. Fördela ut kyckling, lök, paprika, bacon, blomkålochbroccoli i en smörad gratängform tillsammans med svarta oliver och kapris
Jag gjorde en sallad till också. I det här fallet blev det fräst broccolioch knaperstekt bacon. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den består av en fylld köttfärslimpa inrullad i bacon, grillad på låg värme med rökflis. Man kan egentligen fylla själva limpan med vad man vill, jag fyllde med fänkålssalami och mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.