När vi närmade oss vårt hus efter en långhelg på vift insåg vi att grönskan som legat i dvala länge nu fullkomligt exploderat och döda blommor från i fjol trängdes med pigga maskrosor och gräset kunde slås med lie
. Kanske är det dags att fylla på grillreceptbanken för alla semesterfirare där ute för jag hoppas att grillen har stått nästintill varm hela denna fantastiska sommaren så ni börjar få slut på idéer
När jag växte upp gick en av mina favoriträtter under namnet ”Mias pappas fläskfilé”. Jag var väldigt spänd på om rätten skulle hålla för mina vuxna smaklökar, eller trilla ner i samma hopplösa nostalgiträsk som legendariska ”Baconbananer”, ”Falukorv provencale”, pizza med mjukost och pulverchokladpudding mm som bara är gott i minnet, inte i verkligheten
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Hela världen är vacker och vit och jag njuter av varje steg jag tar utomhus. Som ett snällt Narnia och det enda jag egentligen önskar mig är en ledig dag till som jag bara kunde strosa i skogen i det vackra vita
Denna jättegoda rätt lagade maken igår och den får betyg 5. Ingredienser 4 portioner500 g fläskfilé5-6 soltorkade tomater1/2 kruka basilika50 g färsk parmesansalt och peppar1 pressad vitlöksklyfta4 skivor parmaskina smör/olivoljaBalsamsås2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorsalt och pepparGör så här
Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik