Pestobakad lax med vit sparris, ruccolasallad och vitlökscrostini
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lax
  • 4 x 140 g Hemköp Laxfilé
  • 1 brk
  • 200 g Zeta Pesto Genovese
  •  
  • Crostini
  • 2 Unibake ciabatta oliv
  • skivade
  • 1 vitlöksklyfta
  • hel och skalad
  • ½ dl olivolja
  • Flingsalt
  •  
  • Sparris & Ruccolasallad
  • 8 –12 vita sparrisar
  • skalade
  • 1 dl soltorkade tomater i olja
  • 1 gurka
  • skalad och tärnad
  • 3 msk Gourmet Trend pumpafröolja
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 200 g ruccolasallad
  • sköljd
  • Salt
  • Svartpeppar
  • nymald från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.