Buffétips! Kall skivad fläskfilé "dubbel marinerad"
Mickis recept
Mickis recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 90 g kött per person
  • 3 kg Fläskfile
  • 2 liter vatten
  • 150 gram salt
  • 10 st rejäla rosmarinkvistar eller 3 msk torkad rosmarin.
  • 6 skivade vitlöks klyftor
  • 2 tsk grovmalen vitpeppar
  • Strimlat skal av 3 citroner (förväll i 30sek så de släpper ifrån smaken)
  • 4 dl olivolja blandas med citronskalet
  • 4 msk hackad färsk rosmarin el 2msk torkad
  • 1 stor pressad/riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk grovmalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.