Här är ett tvättäkta recept på perfekta Ungerska Lángos, dvs ett friterat bröd med fyllning på. Idag har jag valt att göra den med två olika fyllningar, en vanlig maträtt på festivaler och diverse tillställningar
Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant eller i ett hörn av skålen. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan innan själva knådningen kommer igång
Igår var jag på stan nästan hela dagen. Det blev en sån där härlig spontan dag med fika och barhäng. Jag och min vän Jenny tog en långfika på Palladium PM Bröd & Sovel, en mysig bistro mitt i stan med en massa goda bakverk, smörgåsar och gott kaffe
I perioder är vi riktigt duktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan. Sedan finns de perioder då vi inte har ätit fisk på ett par veckor
Åh, det här var så himla gott. Jag var inte så himla hungrig, utan ville ha något lite lättare men ändå varmt och en aning middagsaktigt och då formade sig den goda och vackra kvällssallad
Jag älskar wokad mat. Oftast blir det ju dock inte alls lika när man wokar hemma som om man köper wok, men idag blev det i alla fall jättegott även hemma =) Dessutom gör cashewnötterna att maträtten lyfter till en helt annan nivå
Den här goda basilikasåsen serverade jag igår till grillspett. Receptet kommer ifrån Monika Ahlberg, det är en sås som hon har skrivit väldigt mycket om på sin blogg och tillslut så var jag ju förstås tvungen att testa den
Foto. Pia Ca 417 kcal/port 4 port 4 bakpotatisar 400g benfri kotlett 1 msk smör salt och peppar ca 1 msk kebabkrydda 2 dl matyoghurt 8% 2 dl gräddfil 1 röd lök Gör så här
Hoppas ni alla haft en härlig Nationaldag. Har ni firat på något speciellt sätt. Här har vi bara tagit det lugnt, barnen har badat och vi har bara njutit
Vi har just avnjutit kvällens pastarätt och till den ett glas gott rött vin. Det blev lite egen komposition på såsen, vi hade lövbiff hemma så den strimlades och blandades med bl
Fick till en riktigt härlig pastasås i lördags. Hade en påse med kantareller kvar i frysen ifrån höstens skörd och med lite philadelphiaost och creme fraiche så blev det jättegott