Servera pestopastan med den stekta fisken och riv lite extra citronskal över. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Vi använde oss av rödtunga, stora fina filéer, men vilken plattfisk som helst går att använda, bara filéerna är tillräckligt stora för att rulla ihop till en rullad med lite fyllning inuti
Rabarber är någotsom jag verkligen förknippar medsommarenoch häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Jag hade tidigare hållit på mycket i trädgården, någotsom innan skänkt mig stor psykisk återhämtning men som jag helt enkelt inte orkade med alls längre och jag lade det helt på is det här året
Stek champinjonerna i en torr stekpannan tills vätskansom de ger ifrån sig dunstat. De mjuka små gnocchikuddarna får en härlig stekyta och de smakar väldigt bra tillsammans medchampinjonerna, som steks i tryffelolja och kryddas med lite timjan och vitlök
Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fiskfiléerna med f d skinnsidan nedåt. salt och nymalen vitpeppar. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några blad basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.