I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Ännu en härlig dag till handlingarna, övervägande sol och två promenader blev det. Idag fick det bli en porchetta med rostad potatis, har gjort det förut men inte med samma fyllning
Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 kg fläskkarré i bit 6 vitlöksklyftor 2 msk fänkålsfrön 4 msk finhackad färsk rosmarin 2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fräs lök och vitlök i 2 msk olja och krydda. När löken är mjuk, rör i 1 msk av fänkålsfröna, 2 tsk malda kryddnejlikor, lagerblad och rosmarin och låt dem koka i 1 minut
Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet och skär ett snitt längs med som delar köttet på mitten utan att det skurits igenom helt (som en fjärilskotlett) eller skivor som läggs om lott
Porchetta med spenat- och nötsalladPortioner. 8/br>Du behöver. Fläsket. 3 kg grissida 2 msk fänkålsfrön - nystötta 3 st vitlöksklyftor - krossade 1 dl Färsk persilja - hackad 4 msk timjan 3 msk rosmarin 3 st citroner - rivet skal salt och peppar Spenat- och nötsallad
Det var rysligt länge sedan jag skrev - oftast beror det på att jag inte har några foton och i dessa tider så kan man nästan inte vara utan foton längre
Alltså fråga oss icke vilken dag det är idag för vi har baske oss knappast den blekaste aning. det var fredag på en lördag igår, idag är det lördag på en söndag och det är dessutom en afton som följs av en söndag på måndagen
Färdigkryddad Porchetta till söndagsmiddag. När jag storhandlade på ICA Maxi i lördags köpte jag hem en färdigkryddad och uppbunden Porchetta som jag länge varit nyfiken på
Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska, och efter att ha deklarerat detta bör ni kunna förstå hur udda det är att jag trots allt ställer upp i en tävling
i detta gamla inläggetdenna varianten. Porchetta 10 persFyllningTill braspannanGör så här. Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
1. Be din kötthandlare lossa köttet från svålen på grissidan. Börja med att skära ett rutmönster i svålen och lägg den sedan med svålsidan ner på din arbetsbänk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.