I med skinkan. Hetta upp smör i en panna och stek spenaten. Smaka av med fond, kryddor, salt och peppar. Smöra en gratängform, krama ur spenaten och lägg hälften i botten
Gratinerad paprika har lite retro-känsla över sig. Fyll medris-svamp-spenat-blandningen. Men det känns verkligen att Gratinerad paprika är lagat med omsorg
Med lite ädelost på toppen känns det dessutom lyxigt. Strimla skinkan och skölj bladspenaten. Lägg bladspenaten och skinkan över pastan, häll över pastasåsen
Det här är sånt som hungriga magar drömmer om. Calle åt något liknande i en rifugio i Alperna en gång efter en halv dags vandring och det glömmer han aldrig
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.