Fick tips av Anneth (som i sin tur hade hittat receptet här). Jag har ju letat mig galen efter substitut för pasta men inte hittat något bra, men igår satt jag och läste bloggar och fick tipset på pasta som ser ut och har ungefär samma konsistens som vanlig pasta
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
LCHF-Paleorestaurang. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Den här pajen är både LCHF och glutenfri. )LCHF VästerbottensostpajIngredienserPajbotten125 g smör2 st ägg1 dl kokosnötsmjöl1 dl fiberhuskFyllning3 st ägg300 g riven västerbottensost3 dl vispgräddeGör så härPajbotten
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt