I går kväll åt vi tapas här Under vårt tak. Det är något vi gärna äter då man kan njuta av många olika smakupplevelser samtidigt, dessutom är det enkelt att göra helt enligt Paleo
Mmmm. Gulaschsoppa är gott när det är ruggigt ute. Jag har dock aldrig vågat mig på att laga det eftersom jag har hört att det ska koka i flera dagar eller så ska man ha en särskild gryta osv osv
Den här är till pappa. 2-3 port1/2 fänkål1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 burk hela tomater(+2 burkar vatten)1 tsk fänkålsfrö1 fiskbuljong1/2 grönsaksbuljongnågra skivor citron150 gram lax i bitar150 gram vit fisk i bitardillsvartpeppar salt+2 msk majjonäs1 msk creme fraischesaffran (ca 1/3 paket smaka av)- Rör ihop yoghurt, majjo och lite saffran och låt stå ihop sig
Tärna fina bitar av fisken. Skala tigerräkorna. Dela paprikan i 8–12 bitar. Skär färsklöken i kvartar. Varva fisk, skaldjur och grönsaker på 4 grillspett