Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. Grädda limporna i nedre delen av ugnen i ca 45 - 50 minuter eller tills de är 98 C inuti (det kan ta lite längre tid om du gräddar limporna i långpannan, så det bästa är att ta tempen på bröden)
Dela den i fyra delar och kavla ut varje del till en rektangel. Ta av från plattan och häll över halva smeten i en ny kastrull, blanda i flagad eller hackad mandel i den ena
Tre - fyra blad ett par gånger om dagen är effektivt mot halsont tack vare att oregano har en förmåga att mota bort både bakterier, virus och svamp, Också god som kryddväxt såklart
Blev väldigt lockad när jag läste Lotta Lundgrens recept på Black bean burger men istället för bröd gjorde jag sallad till och jag blötlade (i 8 h) och kokade (i 40 min) de Svarta bönorna själv istället för att köpa på konserver. Biffar avsvarta bönor-färs med sallad o majonäs 4 port. 800 g Svarta bönor (=ca 400g torrvikt). 5 dl laktosfria havregryn. i en stekpanna och forma 4 stora biffar av smeten i pannan och stek dem på låg till medelvärme ca 8 min per sida. Biffar avsvarta bönor-färs med sallad o majonäs 4 port Skölj. 800 g Svarta bönor (=ca 400g torrvikt). 5 dl laktosfria havregryn
Smaka av med. Ca 380 g förkokta svarta bönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten. Ca 380 g förkokta svarta bönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten
Jag gjorde en stor sats och la resten av chokladen i formar som praliner. Smält kakaosmöret över vattenbad på låg värme i rostfri bunke, tillsätt cashewnötsmöret, kakao, vanilj och agavesirap
Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet. Avsluta i ugnen i ca 10-15 minuter. 290g GoGreen svenskodlade färdigkokta svarta bönor
Låt hälften av vattnet reducera bort. Lägg dem på en plåt (lägg paprikan med skalet uppåt) och sätt in i övre delen av ugnen och rosta i ca 15-20 min. Sanna Livijn Wexell 500 gram svart ris. 1 salt och svartpeppar. 1 salt och svartpeppar
Brysselpudding med de svartasteav bönor. 400 gram svarta bönor förkokta i tetrapak. Blanda köttfärs, ägg, 1,5 dl kokvatten från kålkoket, lite salt, lite peppar och de svarta bönorna som du sköljt i kallt vatten. 1 ägg 400 gram svarta bönor förkokta i tetrapak
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.