Ungersk Langos Här är ett tvättäkta recept på perfekta Ungerska Lángos, dvs ett friterat bröd med fyllning på. Idag har jag valt att göra den med två olika fyllningar, en vanlig maträtt på festivaler och diverse tillställningar Gourmetkväll med Westlin & Co
Surstek från 1700 talet i modern tappning. Surstek a la Märta Sture från 1739med pressad potatis, rödvinsinkokt rödkåloch rostade rotsaker samt en skysås Christians mat och minnen, samlade recept
Tjälknöl / Tjälknul Här tjälknöl av nötytterlår. Enkel och variabel festmat. Tjälknölen går att göra på det mesta faktiskt (här har jag använd ytterlår av nöt) Fredriks Frestelser
Sjömansbiff Vad ska jag laga till middag idag. En god vän som alltid lagar så god mat på ett smart sätt sade först sjömansbiff MatSkap
Slottsstek Eller Herrgårdsstek, kärt barn har som bekant många namn. Klassisk söndagsstek. Så förbaskat gott. Jag gjorde min i Le Creuseten, i ugnen Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Boeuf Bourguignon Skär köttet i bitar. Bryn det i omgångar i smör och lägg det i en gryta. Skär morötterna och klyfta löken Matklubben.nu
Dillkött Lägg köttet i en gryta. Mät upp och häll på vatten så att det täcker köttet. Ta upp köttet med en hålslev Scan